Een ijzersterk marketingplan voor 2025! Dit is het resultaat van ons exclusieve Marketingplan Plus Package. Met dit pakket krijg je niet alleen deze basis, maar nog veel meer:

Uitgebreid Marketingplan: Samen met jou ontwikkelen we een compleet marketingplan dat perfect aansluit bij jouw doelen voor 2025.

Media- en Contentplan: Als extraatje creëren we een krachtig media- en contentplan dat jouw marketingstrategie versterkt.

Kwartaalbezoek van Stijn: Elk kwartaal komt Stijn persoonlijk langs (3 uur) om de voortgang te bespreken, nieuwe ideeën te delen, en het plan waar nodig bij te stellen.

Wekelijks Advies: Je hebt 1 uur per week telefonische toegang tot onze expertise om vragen te stellen en advies te krijgen, zodat je altijd op koers blijft.

Eindrapportage: Na 11 maanden ontvang je een uitgebreide eindrapportage waarin de resultaten en bevindingen van het jaar worden samengevat.

Dankzij onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in de eventbranche weten we precies wat er speelt onder opdrachtgevers. Dit pakket is praktisch, concreet, relevant, waardevol en bovendien leuk voor jouw team. Of je nu een nieuwe locatie bent of alvast nieuwe plannen wilt smeden voor 2025, ons Marketingplan Plus Package legt de basis voor jouw succes!

Voor wie: 

Evenementenlocaties, hotels, congreslocaties en vergaderlocaties, zowel B2B als B2C. Op aanvraag (maximale groepsgrootte: 5 personen).

Duur:

12 maanden

Trainer:

De training wordt verzorgd door o.a. Stijn Oude Vrielink, Venue Marketeer met meer dan 15 jaar ervaring in het vermarkten van evenementenlocaties.

Interesse?
Stuur mij meer info